Verhuur Bungalows

De Stichting Spasti-Fietsdag heeft als doel het scheppen van recreatie mogelijkheden voor gehandicapten en hun verwanten.
Hiertoe bezit de stichting twee vakantiebungalows die zodanig zijn aangepast dat zij een fijn verblijf voor de gezinnen, die er hun vakantie doorbrengen, waarborgen.
De bungalows staan op gezellige recreatieparken; een op vakantiepark Aquadelta Vakantie Parks bij Bruinisse en de andere op Familyland in Hoogerheide.

Verblijf in de Bungalow bij Bruinisse betekent vakantie aan de kust. Het Grevelingenmeer ligt op loopafstand en het Noordzeestrand is binnen 15 minuten bereikbaar met de auto. Op het park zelf zijn vele voorzieningen aanwezig zoals zwembad, manege, bowling, trimbaan, supermarkt, restaurant, cafetaria etc. etc..

Wie kiest voor Hoogerheide weet zich verzekerd van Brabants natuurschoon in optima forma. Het recreatiepark ligt midden in de bossen van het glooiende gedeelte van West-Brabant. Het park zelf is een groots recreatiepark met vele riante voorzieningen zoals een zwembad, bowling, restaurant en een unieke indoor-golf.

Voor meer informatie over de vakantieparken en hun recreatiemogelijkheden, kan men surfen naar www.familyland.nl  en/of www.aquadelta.nl. Er worden in beide bungalows geen huisdieren toegelaten.

De verhuur prijs voor gezinnen met gehandicapten bedraagt op dit moment voor Hoogerheide €  275,– per week en voor Bruinisse € 295,– per week. Prijzen incl. Gas, water en licht.

De verhuurprijzen voor gezinnen zonder gehandicapten zijn op te vragen bij onze contactpersoon of vul onderstaand reactieformulier in. Deze verhuurprijzen zijn namelijk afhankelijk van de periode en aantal personen.  Gezinnen met gehandicapten krijgen voorrang.

Een commissie van de stichting buigt zich over de ontvangen aanvragen en tracht  de toewijzing zo nauwkeurig mogelijk te laten plaatsvinden.

Contactpersoon: Mevr. A. Feskens,  Telf: 0161-432347

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *